Energie van Essent

Essent is opgericht in 1999, en is sinds 29 oktober 2016 onderdeel van innogy. Sinds 18 september 2019 is innogy onderdeel van E.ON.

Energie van Vattenfall

Vattenfall Nederland is een nutsbedrijf in Nederland met als kernactiviteiten de productie, verhandeling en levering van elektriciteit, aardgas en stadswarmte.

Energie van Budget Energie

Essent is opgericht in 1999, en is sinds 29 oktober 2016 onderdeel van innogy. Sinds 18 september 2019 is innogy onderdeel van E.ON.

Energie van Oxxio

Oxxio is een Nederlandse energieleverancier die actief is sinds 2000. Het bedrijf is sinds 2011 onderdeel van de Eneco Groep. Oxxio levert groene stroom particuliere klanten.

Energie van VANDEBRON

Vandebron is een Nederlands energiebedrijf en is eigendom van Essent – dat eigendom is van innogy, een dochteronderneming van het Duitse RWE.

Energie van Eneco

Eneco is een Nederlandse energieleverancier. Eneco biedt groene stroom en gas aan consumenten en zakelijke klanten.

Energie van United Consumers

UnitedConsumers is een energieleverancier die elektriciteit en gas levert aan zowel de zakelijke als particuliere markt. 

Energie van Pure Energie

Pure Energie is gevestigd in Enschede en maakt deel uit van Raedthuys Energie B.V. Deze partij is al 20 jaar actief in het ontwikkelen en beheren van windmolenparken.

Energie van NLE

De Nederlandse Energie Maatschappij is een Nederlands energiebedrijf dat groene stroom en gas levert aan particuliere klanten.

Energie van Engie

ENGIE S.A., voorheen GDF SUEZ S.A., is een Frans multinationaal energiebedrijf dat opereert in de productie, onderhoud en distributie van elektriciteit en aardgas.

Energie van Powerpeers

Powerpeers brengt vraag en aanbod van schone energie samen. Bij Powerpeers weet je precies waar jouw groene stroom vandaan komt.
Energie vergelijken op basis van uw huidige situatie. Energie onafhankelijk vergelijken doet u bij Stroom Gas Vergelijken.nl. Onze vergelijker is onafhankelijk dat betekend onder andere dat wij geen invloed hebben op de keuze van de aanbieders. Hieronder ziet u een overzicht van de energie aanbiedingen. Met de actie kan je eenvoudig overstappen naar een andere energiemaatschappij.

Energieleverancier vergelijken

Om de juiste energie leverancier te vergelijken is het is verstandig om de vergelijker aan te passen naar uw persoonlijke situatie. Voer hieronder uw verbruik in. Voor de beste energie aanbieder online kijk je op stroom gas vergelijken.nl. Wil je alle aanbiedingen in één overzicht lezen kijk dan hier Onafhankelijk energie vergelijken en vervolgens besparen.